How to add a System in the System Tree?

Something not working as it should? We can help you....
Soulios
Posts: 10
Joined: Wed May 25, 2016 4:43 pm

How to add a System in the System Tree?

Postby Soulios » Thu Jun 09, 2016 5:59 pm

I'm trying to add the Vtech Creativision but it doesn't exist in the systems tree... how can i add is so i can add an emulator later on?

Thanks.

Edit: Welp, the console does exists and it's called "Video Technology Creativision" instead of "Vtech" that's why i couldn't find it... but the question still stands, is there a way to add something in the system tree?
User avatar
butter100fly
Posts: 56
Joined: Fri Apr 29, 2016 8:13 am

Re: How to add a System in the System Tree?

Postby butter100fly » Thu Jun 16, 2016 8:22 pm

Hiya. I think you mean the list of systems - you can go to Utilities/General Options/Core File Editor and click on "Edit Systems" -ok? But yes there are systems that have been added that don't even yet HAVE emulators ;-)
Soulios
Posts: 10
Joined: Wed May 25, 2016 4:43 pm

Re: How to add a System in the System Tree?

Postby Soulios » Sat Jun 18, 2016 1:02 pm

Ok, i found it thanks!

Return to “Quickplay Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest